CrystalClearWash

PROCEDEE PROFESIONALE DE SPĂLARE ȘI CURĂȚARE
LIVRARE LA DOMICILIU

NOU DIN 2020

CrystalClearWash

VOPSITORIE! PĂSTRĂM AMINTIRILE PLĂCUTE !
LIVRARE LA DOMICIULIU

NOU DIN 2020

CrystalClearWash

UNIC • CONFORT
SIGURANȚĂ

CrystalClearWash

O VIAȚĂ FĂRĂ GRIJI

INOVAȚIE ȘI PERFORMANȚĂ
Din 2020

CrystalClearWash

CONFORT ÎN FIECARE ANOTIMP

CrystalClearWash

SERVICII PROFESIONALE DE CURĂȚARE COVOARE

CrystalClearWash

CRYSTAL CLEAR WASH VĂ STĂ LA DISPOZIȚIE!

TIMPUL ESTE IMPORTANT!

PREV
NEXT

Descriere servicii

Doamnelor și domnilor, fie că ne referim la îmbrăcămintea casual, care subliniază confortul și stilul personal, fie la ținutele formale și informale purtate cu prilejul unor evenimente sau ocazii festive din viața dumneavoastră, este  necesară întreținerea acestora prin procedee profesionale de spălare și curățare.

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată .

Utilizând cea mai modernă  tehnologie  în domeniu, vă asigurăm că întreaga  gamă de servicii pe care vi le oferim va satisface cele mai mari pretenții  în materie de igienizare, prospețime și naturalețe a paletelor coloristice.

Îmbrăcămintea va oglindi prospețimea și frumusețea dumneavoastră!

Curățare și spălare profesională îmbrăcăminte
Curățare și spălare profesională îmbrăcăminte de exterior

Expusă la intemperii, îmbrăcămintea de exterior este permanent în contact cu noxele din mediul înconjurator. Soarele, frigul, poluarea alterează îmbrăcămintea producând daune.

Gecile de iarnă, canadienele, costumele de ski, de bicicliști, de motocicliști, echipamentele sportive sunt confecționate din materiale specifice, cu caracteristici care se pot deterioara in timp.

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Întreaga tehnologie utilizată  pentru curățarea și întreținerea acestor produse speciale, are la bază tehnici de spălare, tehnici de uscare, tehnici de fixare a culorilor specifice fiecarui tip de material.

Îmbrăcămintea dumneavoastră  își va redobândi strălucirea și frumusețea inițială!

Din garderoba noastră nu lipsește îmbrăcămintea din blană. De ce să cumpărați îmbrăcăminte nouă?

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Folosind metode și tehnici moderne vă oferim servicii de calitate superioară. Garantăm că produsele de curățare sunt din gama celor mai bune substanțe și aditivi de fixare a culorii și emoliere a pielii.

Îmbrăcămintea dumneavoastră  își va redobândi strălucirea și frumusețea inițială!

Curățare și spălare profesională articole de blană/piele naturală sau ecologică
Curățare și spălare profesională perdele și draperii

În diferite forme și culori aceste accesorii împodobesc casele noastre. Prospețimea și integritatea  lor este afectată atât de razele soarelui cît și de mediul casnic.

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Datorită texturii speciale și diverse a materialelor din care sunt confecționate, tehnologia de curățare implică folosirea unor metode și proceduri specifice, precum și solvenți de spălare și fixare a culorilor.

Întodeauna, gospodina casei s-a preocupat de achiziționarea celor mai bune și frumoase perdele și draperii care sa fie în ton cu ambientul locuinței. O spălare profesională este cea mai bună soluție de a păstra frumusețea lor pentru un timp mai îndelungat.

         Perdelele și draperiile dumneavoastră  își vor redobândi strălucirea și frumusețea inițială!

Indispensabile modului nostru de viață, în numeroase forme, culori și texturi, aceste accesorii sunt confecționate din diverse materiale, care necesită o îngrijire permanentă pentru a asigura sănătatea și confortul dumneavoastră.

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Odată cu apariția noilor materiale de fabricare a apărut și necesitatea unor tehnologii performante de întreținere, curățare în profunzime și sterilizare în așa fel încât să aveți garanția că, pentru o perioadă de timp, pernele sunt ca noi și oferă comoditatea și utilitatea pentru care sunt folosite.

Pernele asfel împrospătate vă oferă relaxarea și plăcerea pe care le meritați după o zi de muncă!

Curățare și spălare profesională perne și pilote
Curățare și spălare profesională încălțăminte

Punem un accent foarte mare pe curățarea și păstrarea încălțămintei deoarece este unul dintre lucrurile la care femeile țin foarte mult iar barbații neglijează încălțămintea de prea multe ori.

Întreținerea corectă și igienizarea încălțămintei este un obiectiv major al nostru.

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Modalitățile tehnice de curățare se aplică pe o multitudine de tipuri de încalțăminte deoarece  pantofii, ghetele, bocancii și cizmele, adidașii căptușiți cu materiale textile și alte tipuri de  încălțăminte din pânză sau din piele trebuie curățate și la interior nu doar la exterior.

Dezinfectarea și igienizarea corectă  necesită solvenți adecvați și modalități de uscare și hidratare care să nu afecteze calitatea și integritatea încălțămintei.

Încalțămintea  dumneavoastră  își va redobândi utilitatea și  frumusețea initială!

Pentru o casă curată și covoare îngrijite, noi intervenim mai ales acolo unde este mai greu, iar dacă  doriți să vă ușurati munca și covoarele dumneavoastră să fie perfect curățate, spălate, periate și împrospătate:

Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Facem lucrul acesta repede și bine, folosind numai echipamente profesionale de spălare de ultima generatie, deoarece credem că un covor trebuie să fie perfect curățat  și igienizat.

Pentru a ne atinge scopul dorit etapele tehnologice trebuie respectate și realizate pas cu pas începând cu analiza covorului (tip, material, formă, coloristică), desprăfuire, spălare efectivă, clătire, centrifugare și uscare.

Vom prelungi durata de viață a covoarelor dumneavoastră la cele mai inalte standarde de calitate.

Curățare și spălare profesională covoare
Vopsitorie

În multitudinea de oferte de încălțăminte, haine din piele naturală sau ecologică, geci, poșete și genți, blugi sau oricare accesoriu din piele, noi vă oferim alternativa de a le prelungi perioada lor de utilizare.

            Firma Crystal Clear Wash știe și poate să le redea valoarea de altă dată.

Fiecare dintre dumneavoastră aveți un astfel de obiect de care v-ați atașat, fie că vă simțiți foarte comod, fie că este o amintire plăcută pe care trecerea timpului și-a pus amprenta.

Folosind tehnologii și proceduri moderne cu o diversitate cromatică deosebită, avem posibilitatea să vă satisfacem toate dorințele de a aduce la nuanța și culoarea dorită  lucrurile dragi pentru a le folosi un timp cât mai îndelungat.

Obiectele dumneavoastră își vor redobândi strălucirea și frumusețea inițială!

TOP